Huolto ja korjaamo

Raskaan kaluston renkaat ja huoltopalvelut Heinävedellä

Palvelemme Heinäveden alueella raskaan kaluston, kuten metsätyökoneiden, harvestereiden, kuorma-autojen ja traktoreiden rengas-, hydrauliikka- ja ilmastointipalveluilla. Huoltohallimme Karpalotie 9:ssä on auki arkipäivisin ja päivystyksemme toimii vuorokauden ympäri. Kauttamme saa raskaan kaluston renkaat, hydrauliikkaletkut, liittimet ja nipat sekä vaihtopalvelut. Lisäksi hiekkapuhallamme rautakappaleita.

24h päivystys puh. 0405 007 007

Huom! Huoltohallimme on pääsääntöisesti auki klo 7-15. Jos emme ole paikalla, soita päivystysnumeroomme. 

Heinäveden ainoana raskaan kaluston rengaspalveluna haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Hyllystämme löytyvät yleisimmät rengasmallit heti asennukseen myös viikonloppuisin. Rengaspäivystys palvelee Heinäveden alueella 24/7.

Raskaan kaluston renkaat suoraan varastosta

Myymme raskaan kaluston renkaat alle asennettuna kuorma-autoihin, maansiirtokoneisiin, traktoreihin ja muihin työkoneisiin. Varastostamme löytyvät yleisimmät rengaskoot ja tarvittaessa tilaamme asiakkaan tarpeen mukaiset renkaat.

Tiedustele puhelimitse tai tule käymään paikan päällä.

Raskaan kaluston renkaanvaihdot ja asennukset

Teemme raskaan kaluston renkaanvaihdot ja tasapainotukset hallissamme osoitteessa Karpalotie 9, Heinävesi. Nykyaikaisella kalustolla toteutettuna vaihtotyö sujuu nopeasti. Tarvittaessa teemme renkaanvaihdon myös työmaakohteessa: irrotamme renkaan, teemme vaihtotyön hallillamme ja toimitamme sekä asennamme uuden renkaan takaisin paikalleen työkohteessa. Näin vältytään koneen siirroilta ja vaihtotyö sujuu jouhevasti.

Hydrauliikkaletkut ja tarvikkeet

Myymme ja asennamme työkoneiden hydrauliikkaletkut. Varastostamme löytyy letkut ja liittimet sekä nipat niin kaivureihin, traktoreihin, harvestereihin kuin metsätyökoneisiin. Vaihtotyön teemme hallillamme tai maastossa.

Hydraulikkajärjestelmien huollot ja korjaukset

Teemme kattavasti raskaan kaluston hydrauliikkajärjestelmien huollot, korjaukset ja remontit. Hydrauliikkaöljyä tarjoamme myös pienenempiä määriä.

Lisäksi teemme sylintereiden huoltoja kuten tiivisteiden vaihtoa ja halkeamien korjausta.

Tarjoamme hydrauliikkakorjausten ilta- ja viikonloppupäivystystä.

Kysy lisää!

Raskaan kaluston ja työkoneiden hitsaustyöt

Teemme raskaan kaluston, traktoreiden ja työkoneiden hitsaustöitä. Korjaamme erilaiset vauriot esimerkiksi ratkeamat ja metsäkoneen telojen kunnostukset.

Ilmastointihuollot jonottamatta

Teemme autojen, työkoneiden ja raskaankaluston ilmastointihuoltoja kuten jäähdytysaineiden määrän tarkistukset, järjestelmän täytöt ja korjaukset nopeasti ja jonottamatta. Soita päivystysnumeroon ja kysy lisää!

Raudan hiekkapuhallusta

Olemme tehneet aiemmin yrityksen historiassa raudan hiekkapuhallusta. Olemme ottaneet sen uudelleen palveluvalikoimaamme vahvistamaan asiakkaillemme tarjottavia palvelutuotteita. Aurauskaluston puhdistus sekä muiden isojen kappaleiden hiekkapuhallus toteutetaan laadukkaasti ja tehokkaasti liikutettavalla kalustolla.

Kysy lisää!