Koneellista puunkorjuuta asiantuntevasti, tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella

Ota yhteyttä!

Heinäveden Koneurakointi Oy toimii jo neljännessä sukupolvessa toimialueenaan Heinävesi, Varkaus, Outokumpu, Polvijärvi ja osa Liperiä. Toteutamme koneellista puunkorjuuta asiantuntevasti ja tehokkaasti. Ammattitaitoiset työntekijämme takaavat kustannustehokkaan ja työturvallisuutta noudattavan työskentelyn vaativissakin olosuhteissa. 

Ota yhteyttä!

Monipuolista metsäkoneurakointia

Teemme kaikki metsäkoneurakoinnin työt uutta, nykyaikaista ja ympäristöystävällistä koneistoamme käyttäen. Tunnemme vastuumme ja työskentelemme aina luontoa säästäen, mikä tarkoittaa esimerkiksi päästömääräysten tarkkaa noudattamista ja metsänpohjaa turmelemattomien koneiden käyttöä. 


Metsäkoneurakoinnin monipuolisiin palveluihimme kuuluvat mm.:

  • uudistushakkuut 
  • harvennushakkuut
  • tonttihakkuut.

Miksi valita meidät? 

Kun etsit metsäkoneurakoinnin osaavaa tekijää, ota yhteyttä meihin.

Pitkä kokemus -kuvake

Työskentelemme alalla jo neljännessä sukupolvessa, joten voit luottaa pitkän kokemuksemme tuomaan vankkaan tietotaitoon.

Luotettavaa palvelua -kuvake

Olemme luotettava toimija, joka työskentelee aikataulussa ja pitää kiinni sopimuksista.

Nykyaikainen kalusto -kuvake

Meillä on käytössä uusi, nykyaikainen ja ympäristöystävällinen koneisto, jolla metsäkoneurakointi hoituu tehokkaasti ja metsänpohjaa säästäen.

Palvelumme 

Asiantunteviin palveluihimme kuuluu:

  • metsäkoneurakointi
  • koneellinen puunkorjuu
  • ainespuuhakkuu
  • energiapuuhakkuu
  • työkonesiirrot.

Palvelemme kaikissa kohteissa ja olosuhteissa Heinäveden, Varkauden, Outokummun ja Polvijärven alueilla sekä osassa Liperiä. Työntekijämme ovat kokeneita alan ammattilaisia, jotka kehittävät ja ylläpitävät ammattitaitoansa käymällä säännöllisesti kursseilla ja koulutuksissa. Näin pystymme vastaamaan metsäkoneurakoinnin uusiin haasteisiin ja ottamaan käyttöömme uusia työmenetelmiä sekä uudenlaisia koneita. Haluamme aina tarjota parasta mahdollista palvelua, olipa kyse sitten pienestä tai isosta ja haasteellisesta metsäkoneurakoinnista.